Events in Albania

Please select a Date first.

Search for a company in Albania

Viena Resort & Spa

Tue Feb 14th 2023 at 20:00
Albania

Event Details

Çdo çast i jetës sonë kryesohet nga dashuria. Dashuria për jetën, dashuria për ushqimin, dashuria për kujt i falim zemrën, dashuria për muzikën.
Më 14 shkurt, ora 20:00, @vinea_resort_spa i bën të gjitha bashkë për ju!
Ejani të festojmë së bashku në emër të dashurisë!
@eriklloshi në muzikë live dhe specialitetet e kuzhinës sonë.
Na kontaktoni në numrin tonë të telefonit: 0692055599
#live #love #loveforfood #restaurant #vinearesort #vinea #14february #shenvalentin #sanvalentin

Tags

Dance Food Music

My Lists

Create New Guide

OR

Mini Guides
Arrow

Login to create your guides for Albania.

Add to My Guide

Create New Guide

Cancel

Cancel

500+ trusted car hire partners globally

Create & Share your own Guide to Albania with friends and family!

Add your recommended places to visit by browsing the website and pressing the icon.

Create your own guide of favourite 'must see' places

Earn your Local Expert badge by Sharing your guides with others

Get your guide seen by submitting it to the Mini Guides section

Lists

We Are Part of the My Guide Network!

My Guide Albania is part of the global My Guide Network of Online & Mobile travel guides.

We are now in 120+ Destinations and Growing. If you are interested in becoming a local travel partner and would like to find out more then click for more info about our Website Business Opportunity.